Hetvennél is több áldozat lehetett a magyar rendszámú teherautóban

bűnügy
2015 augusztus 28., 05:14
comments 606

Egész éjjel zajlott az osztrák A4-es autópályán, Pandorf közelében megtalált teherautó hatósági vizsgálata. Az osztrák belügyminisztérium szóvivőjének, Alexander Marakovitsnak péntek reggeli közleménye szerint több mint hetvenen lehettek összezárva a magyar rendszámú, szlovák céget reklámozó teherautóban.

halal teherauto

A Krone 71 áldozatról tud, és úgy tudják, csak felnőtt nők és férfiak voltak a teherautóban, gyerekek nem.

A holttesteket pénteken Bécsbe szállítják, és ott átadják az igazságügyi orvosszakértőknek, itt fogják majd azonosítani őket. (via DiePresse)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.