Ezt a puát agyon kéne ütni

Ki Mit Tube
2015 augusztus 29., 19:37
comments 89

Na, már tényleg csak ez hiányzott! Egy amatőr pick up artist is beugrott a Ki Mit Tube-os nagybőgőbe. Kiss Ádám a nőknek ad ismerkedési tanácsokat. Szám szerint tízet. Persze nem lenne pua a pua, ha nem hazudna egy ólajtónyit, mert hatnál megáll a tanácsadásban, a maradékért el kéne látogatni a csatornájára. Rafkós ez a pua!

Egyébként nem csak kamuzik, de elköveti a létező legnagyobb hibát is, amit ebben a műfajban el lehet követni: NEM VICCES! Eddig ezek a nyomorult párkapcsolati tanácsadók legalább szórakoztatóan szefósok voltak, de Kiss Ádámtól csak kinyílik a machete a zsebünkben. Olyan fergeteges tanácsokkal látja el a lányokat, mint hogy nézzenek a szemébe a fiúknak, ha beszélnek velük, meg hogy jegyezzék meg a srácok nevét, akikre nyomulnak. De ez már annyira kínos, hogy be is fejezem. Átadom a szót a zsűrinek.

A zsűri női tagjai rendesen helyre teszik a kis gyökeret

Mondik Noémi irigylésréméltó türelemmel cáfolja pontról pontra Kiss Ádám fogalmatlan, agykontrollból összelopkodott tételeit.

Viktória,  (akinek valami miatt nincs vezetékneve) a zsűri másik női tagja egyenesen károsnak titulálja Kiss Ádám videóját.

Vannak örömteli hírek is a Ki Mit Tube háza táján. Az egyik, hogy Kiss PUA Ádám a jól megérdemelt 159. helyen áll.
A másik pedig, hogy a tegnap bemutatott Mc Kitti szívszorító rapjével egy nap alatt felfutott a dobogó második fokára, és így már picit szorongatja az első helyen álló antirasszista slammert, Benit.

Aki ezt a cikket lájkolja, az fellőné a Holdra Kiss PUA Ádámot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.