Nagyszabású búcsúztatója lesz Overdose-nak

ÁLLAT
2015 augusztus 29., 14:49
comments 112

Hollandiában hamvasztották el Overdose-t, maradványait pedig már úton vannak Hamburgból Magyarországra, tudta meg a Blikk. A lovat a tervek szerint Alagon temetnék el szeptemberben szűk körben, ahol a tulajdonosok, támogatók és a vele foglalkozók lennének ott. Előtte viszont szeptember hatodikán a Kincsem Parkban tartanának nagyszabású búcsúztatást.

"Ott mindenki, aki szerette és tisztelte a díjnyertes állatot, leróhatja majd kegyeletét"

– mondta el a lapnak ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF szóvivője és Overdose házi őrizetben ülő tulajdonosának, Mikóczy Zoltánnak ügyvédje. Aki külön ügyészi engedélyben reménykedik, hogy részt vehessen a búcsúztatásokon.

photo_camera Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Overdose 15 kilós maradványából külön kapnak azok, akik sokat tettek a ló sikeréért. Aminek a halálának pontos okát nem tudni, mert nem boncolták fel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.