link Forrás

Valódi gengszterrap Magyarország legmélyéről

Ki Mit Tube
2015 augusztus 30., 14:53
comments 112

„Itt maradtunk elfeledve, az édentől keletre. A legszegényebb régióban élve eltemetve.”

Serranonak, a borsodi rappernek már a bemutatkozása is nagyon súlyos szociohorror, amire a klipje még pakol egy lapáttal nyomorúságból és kilátástalanságból. Azt meséli, hogy cigánytelepen nőtt fel, 14 évesen elszökött otthonról, majd hajléktalan lett. Átadom a szót.

Zsűri

Serrano rapjét Puzsér Róbert összehasonlító elemzésben, a kamu gengszterrap élő lovasszobrának, Mr. Busta munkásságának fényében vizsgálta meg.

Saiid pedig szinte szóhoz sem jutott a produkcióból áradó szomorúságtól.

Serrano egyébként szerepelt a Rapháború című sorozatunkban. A Wanted csapat oldalán érvelt az elmérgesedett zenetörténelmi acsarkodásban.

A borsodi rapper jelenleg a huszadik helyen áll a versenyben. Olyan komikus produkciók előzik meg, mint például Baranyi László - Live and let Die száma.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.