Á, dehogy áll Magyarország a menekültügyi kvótarendszer mellé

migráció
2015 szeptember 02., 15:35
comments 74

Dr. Czukor József nagykövet szavait félreértették. A magyar kormány egyértelműen és változatlanul elutasítja a kvótarendszert, többek között azért, mert egy ilyen szabályozás nem csak a menekülteket, de az embercsempészeket is tovább ösztönözné.

– válaszolta a Miniszterelnökség, pontosabban a Kormányzati Információs Központ erre a cikkünkre. Ebben Czukor József berlini magyar nagykövet ZDF-nek adott interjúját idézzük, amiben lehetséges megoldásként emlegette a kvótarendszer bevezetését. A jelek szerint olyan "lehetséges megoldásként", amit egyébként a kormány nem támogat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.