Az emberiesség elleni bűntettet megtestesítő kerítést felhúzó Orbán Viktornak a hágai nemzetközi bíróság előtt van a helye

POLITIKA
2015 szeptember 02., 14:31
comments 374

Szomorú és dühös vagyok, hogy Európa megsérti azokat a menekültek befogadásáról szóló nemzetközi egyezményeket, amelyeket az összes ország aláírt – mondta a svájci Blikknek, a Blicknek Jean Ziegler szociológus és korábbi ENSZ-megbízott. Különösen Orbán Viktorra mérges:

Botrány, hogy az EU nem lép fel keményebben Magyarországgal és Orbán Viktorral szemben. Ez a fasiszta kerítés egy emberiesség elleni bűntett. Orbán Viktornak a hágai nemzetközi bíróság előtt van a helye

– mondta, hozzátéve, hogy több EU-s vezető is titokban hálás lehet neki, hogy megpróbálja feltartóztatni a menekülteket.

photo_camera AFP PHOTO/ADALBERTO ROQUE

(Blick.ch)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.