Gyurcsány Ferenc menekülteket vitt haza

gyurcsány ferenc
2015 szeptember 2., 14:35
comments 873

Van egy régi jó mondás: tegyél a DK elnöke elé két botot, és ha nem használja fel kampánycélra, akkor nem is ő volt a DK elnöke.

Az ATV robbantotta a bombahírt, hogy Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és pártelnök meg a felesége, Dobrev Klára több menekültet is elszállásolt már a budai villájukban. Itt a bizonyíték, itt Gyurcsány épp két srácot kísér el a Keletiből:

Már többször vittek adományt, majd úgy döntöttek, kiürítenek két szobát, és felszabadítanak egy fürdőszobát, hogy befogadhassák a menekülteket. A vendégek kapnak vacsorát, reggelit meg útravalót, és a ruháikat is kimossák.

Az utóbbi 4-5 éjszakán több vendéget is befogadtak, az első éjszaka egy 10 tagú szír családot, másnap 6 szíriai kurd menekültet – mondta el a volt miniszterelnök, aki szerint a migránsok nem is tudták, kinél szállnak meg, mint mondta: „Alig beszél közülük valaki angolul, kézzel-lábbal kommunikálunk.”

Talán nem mindenki emlékszik, de nem ez az első ilyen jócselekedete: 2005-ben Gyurcsány Ferenc befogadott egy kislányt, aki elszökött otthonról.

Azt hiszem, egyértelmű a tanulság:

ha ebben az országban mindenki olyan lenne, mint Gyurcsány Ferenc, most nem itt tartanánk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt