Győrszemerén 641 tő kannabiszt találtak egy angol férfinél

Szerdán lakossági bejelentés alapján egy győrszemerei házban tartottak házkutatást, és a padlástérben jelentős mennyiségű kábítószergyanús növényt találtak.

A ház tulajdonosa az 52 éves angol W. S. A. volt, aki a nyomozóknak azt mondta, hogy a 641 tő kannabisz a saját tulajdona.

A kisalfold.hu szerint a férfival élt itt a 80 éves édesanyja is, és a férfinak volt egy magyar felesége is, akitől elvált, utána költözött Győrszemere-Nagyszentpálra. A lap a férfiról annyit tudott meg, hogy rendezett életet élt, mindenkinek köszönt, nagy állatbarát volt, de vendégeket nem fogadott.

A rendőrök az ültetvényt és a gondozásához szükséges automatizált rendszert lefoglalták. Az igazságügyi szakértő megvizsgálta a növényeket, amik az elsődleges szakvéleménye szerint kábítószernek minősülnek.

A rendőrök az 52 éves férfit elfogták és előállították, kábítószer-birtoklás miatt indítottak eljárást. A kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését. Előzetesbe kerülhet. (police.hu)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.