Terikém, ne hagyd, hogy apuka tegye fel a hirdetést, tudod, hogy úgy beszél, mint Alekosz!

copywriter
2015 szeptember 03., 04:24

Tényvalóság

"ÉLMÉNYSZÁMBA MENŐ PARAMÉTEREKKEL BÍRÓ HANGULATOS ÉS JÓ ÁLLAPOTÚ PARASZTHÁZ ELADÓ!!!"

Pedigré

"A környező tanyák hallótávolságon kívül esnek mégis alkalmi intimitásban vannak egymással. Azokat a tanyákat is a helyi dolgos nép lakja, akik családjukkal élnek ott békességben és nyugalomban. A környék tanyasi élete magasan jegyzett minőségi alföldi életet képvisel. Azok jelentkezését várjuk, akik ennek örülnek és viszont képzelik el az ott eltöltött időt."

Mindeközben fauna

"...az hangulatos erdősávon át már előbukkan a parasztház és megdobbantja az arra érzékenyek szívét. Időközben őzek, sasok, mezei nyulak és különféle énekesmadarak kísérik a megérkezésig a ház lakóit. A háttérzenéért a tücskök és az énekesmadarak a felelősek mindeközben."

Szított kedd

"A helyiségek fűtéséért a cserépkályha gondoskodik, mely hangulatában állandó kedvet szít a ropogó tűz jelenlétével a csendes és nyugalmas téli estéken."

Hát ez van

"A telken van ásott kút, onnan nyerhető ki a víz, mely folyamatos ellátása biztosított az anyaföld által."

Köszi, Vica!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.