Bencsik András: Ne kerteljünk, ezek állatok

idióta rekordok
2015 szeptember 04., 09:32
comments 646

bencsik andrás a menekültekről

Bencsik András, a hangsúlyozottan nem ex-kommunista Békemenet-alapító a Facebookon mutatta be kertelés nélkül, hogy mekkora européer. A nem valami felkavaró videón egyébként az látható, hogy a Bicskén egy vonatban veszteglő migránsok tiltakozásul nem fogadják el a rendőröktől a vizet és az ételt, mert Németországba akarnak menni:

Bencsik Andrásnak egyébként már akkor elege lett Európából, amikor Conchita Wurst megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.