Bencsik András: Ne kerteljünk, ezek állatok

idióta rekordok
2015 szeptember 04., 11:32

bencsik andrás a menekültekről

Bencsik András, a hangsúlyozottan nem ex-kommunista Békemenet-alapító a Facebookon mutatta be kertelés nélkül, hogy mekkora européer. A nem valami felkavaró videón egyébként az látható, hogy a Bicskén egy vonatban veszteglő migránsok tiltakozásul nem fogadják el a rendőröktől a vizet és az ételt, mert Németországba akarnak menni:

Bencsik Andrásnak egyébként már akkor elege lett Európából, amikor Conchita Wurst megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.