Igen, sok menekült fog még jönni

külföld
2015 szeptember 04., 10:12

Miközben hol aggodalommal, hol szégyenkezve figyeljük a Keleti pályaudvar környékén zajló eseményeket, nem álltuk meg, hogy ne vágjuk össze a Pål Nesse-vel készített interjúnk nyersanyagát.

A Norvég Menekülttanácsot a II. világháború után alapították 1946-ban. Jelenleg 6000 munkatársuk van, ezek közül 200-an Norvégiában a többségük pedig terepen dolgozik, vagy a menekültek származási országában vagy környező országokban, ahol jelenleg a legtöbb menekült tartózkodik.

Az idézetek keresésében a Magyar Helsinki Bizottság segített, köszi!

Kövess minket!

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.