Így támadták az ultrák a menekültekre a Keletinél

bűnügy
2015 szeptember 04., 17:01
comments 386

Péntek délután a magyar-román meccsre készülő ultrák jelentek meg a Keletinél, rátámadtak a menekültekre. Petárdákkal dobálták őket, a háborús térségből érkező emberek között pánik tört ki, mert mindenki azt hitte, hogy lövések dördültek. Szemtanúk szerint egy gyerek is a földre került. Senki sem sérült meg.

photo_camera Kép: Brindza Csaba

Azóta viszonylag nyugalom van, az önkéntesek zenével próbálták megnyugtatni az embereket.

photo_camera Kép: Brindza Csaba

Olvasónktól, Brindza Csabától kaptuk a következő képeket, aki épp az események közelében volt. Az első képen szereplő kislány apja elindult az ultrák felé, ő is elesett.

photo_camera Kép: Brindza Csaba
photo_camera Kép: Brindza Csaba

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.