Házmesterország vol. MMMMCMXCIX, avagy szabadulás a bűnbandák okozta feszült helyzetből

migráció
2015 szeptember 06., 05:23

Szó szerint kell közölni, annyire tökéletes prózai mű:

„Újabb illegális bevándorlókat pihentető szállodát jelentett fel a Jobbik

Tubák István, a Jobbik kőbányai önkormányzati képviselője pénteken feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettesek ellen jogellenes tartózkodás elősegítésének alapos gyanúja miatt, azért, amit a Harmat utca 128. szám alatt található HOTEL SENI STUDIUM területén tapasztalt. A képviselő feljelentéséhez fényképeket is csatolt, melyek alátámasztják az elkövetés alapos gyanúját. A képek tanúsága szerint migránsok tartózkodnak a szállodában, táboroznak a hotel udvarán, és életvitelszerűen élnek a közterületen feltehetően mindaddig, amíg fel nem szabadul egy-egy szoba.

A hét elején Lehmann Viktor, a Jobbik csepeli elnöke tett bejelentést a Gubacsi híd közelében található Hotelhajó környezetében látott illegális bevándorlók miatt a kerületi rendőrkapitányságon.

A feljelentéssorozatot a budapesti Jobbik folytatni fogja, azért, hogy felszámoljuk az illegális bevándorlók okozta kaotikus állapotokat az egyes kerületekben, s hogy a lakosság végre fellélegezhessen a bűnbandák okozta feszült helyzetből.

Bízunk abban, hogy az illetékes hatóságok ki fogják vizsgálni az ügyeket, s meg fogják tenni a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy a határsértők jogtalan elszállásolása és az eköré felépített embercsempész-hálózatok kilétére fény derüljön. Felszólítjuk a rendőrséget, hogy a közterületeken elhelyezett kamerák és egy hatékony razzia segítségével haladéktalanul lépjen fel az érintett szállodák ellen, és védje meg a lakosságot az embercsempészek és hiénataxisok fenyegetéseitől.

A Jobbik budapesti szervezete”

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.