Az N1 kirúgta a kisgyerekeket rugdosó operatőrét, László Petrát

media
2015 szeptember 08., 14:36

A fenti képen a Jobbik közeli N1 tévé akcióstábja látható. A kép jobb szélén ülő operatőrnő, László Petra volt az, aki – feladatát kissé továbbgondolva – két mai felvételen is menekülteket rugdosott Röszkénél: az egyiken egy kisgyerekkel futó apát, a másikon pedig egy rendőrsorfalból kitörő kislányt.

A szélsőjobboldali tévé egész gyorsan reagált, úgy látszik a menekültrugdosást már ők sem szívesen teszik ki az ablakba:

"KÖZLEMÉNY

Az N1TV munkatársa a mai napon elfogadhatatlanul viselkedett a röszkei gyűjtőpontnál. Az operatőr munkaviszonyát, rendkívüli felmondással a mai napon megszüntettük. Az ügyet részünkről lezártnak tekintjük.

Kisberk Szabolcs
főszerkesztő"

n1tv

Azért bocsánatkérés nincs a közleményben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.