18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

K. Józsefné, az utolsó bátor magyar, sőt, Magyar asszony

Egyéb
2015 szeptember 08., 11:31
comments 191

K. Józsefné 45 éves asszony. Augusztus 14-én 18 óra körül be szeretett volna menni a debreceni Ibolya utcai laksába, azonban ez nem sikerült, mert

NEM MŰKÖDÖTT A KIBASZOTT KAPUTELEFON HOGY BASZNÁ TELIBE A GECI FASZA.

K. Józsefné EZEN OLYAN KIBASZOTTUL FELKÚRTA AZ AGYÁT, hogy a nála lévő kulccsal alaposan megrongálta a FASZSZOPÓ SZÁJBAKÚRT GECIPUTTONY szerkezetet.

kaputelefon

Sajnos K. Józsefnénak peche volt, mert egy szomszéd, EGY OLYAN TIPIKUS KIS SZARFASZÚ VAMZER, AMIKKEL TELE VAN A MOCSKOS GECI ÁLLAT IBOLYA UTCA, észrevette, és rászólt a nőre, majd VOLT AKKORA KÖCSÖG FÉREG, hogy telefonon értesítette a rendőrséget.

A helyszínre érkező rendőrök K. Józsefnét elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd garázdasággal vádolták meg.

K. Józsefnéból több kell ebbe az országba, minden másból pedig sokkal kevesebb. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.