Az IKEA takarókkal segíti a menekülteket

migráció
2015 szeptember 09., 10:09
comments 113

Ezer takaróval támogatja a magyarországi IKEA a Migration Aid csoportot. Közleményük szerint az IKEA Foundation, a vállalat alapítványa eddig is támogatta a menekült családokat az ENSZ Menekültügyi Bizottságán, illetve más jótékonysági szervezeteken keresztül, de most, hogy Magyarországon is kell a segítség, egyeztetni kezdtek a Migration Aiddel, hogy mire is van leginkább szüksége a menekülteknek.

Takarókra, ezért most takarókat adtak.

Az IKEA magyar szóvivője, Varga Eszter még annyit fűzött hozzá, hogy ez csak az első lépés, folyamatosan mérik fel az igényeket és szívesen küldenek több takarót, vagy bármilyen más terméküket is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.