Azt tudod, hogy minden roma srác fehér barátnőt akar?

Ki Mit Tube
2015 szeptember 10., 16:11

A Roma News videó arról szólnak, azt mutatják be, hogy Magyarországon sokan hogyan gondolkodnak a cigányokról. Azon nevetnek, hogy tényleg milyen képtelen hülyeségeket képesek az emberek készpénznek venni.

A mostani videójuk a közmunkáról szól, és arról, hogy az szerintük mit jelent a romáknak. Nem sok jót.

Ez most egy kicsit szájbarágósabb lett, mint az elődöntős produkció, de van benne több erős poén.

Ami a végén van, hogy a roma srácok mind fehér barátnőt akarnak, vagy legalább is nagyon sokan ezt gondolják róluk, arról speciel nekem is van viszonylag friss élményem.

Augusztus utolsó hétvégéjén pár pajtásommal le akartunk menni a Balatonra, de mivel sokáig húztuk a dolgot, ezért szombat estére már csak egy elég lepattant panzióban találtunk szállást.

Napközben értünk le, a tulaj ott volt, mutatta a szobákat.

Ööö, helló srácok, akkor itt fogtok lakni. Aztán jó legyen a buli este XD

- így intimpistáskodott, közben bejött a szobába, és becsukta maga után az ajtót. Kicsit halkabban kezdett beszélni, és így folytatta:

"Itt a falnak is füle van, na. Szóval van itt még a ti csapatotokon kívül egy párocska, csak mondom. Egy srác, meg.... Hát szerintem a kurvája. Hát szerintem az a csaj a kurva. De majd meglátjátok."

Közben vigyorgott, meg kacsintgatott. Iszonyú bizarr volt az egész. Aztán hál istennek elment.

Mikor kimentünk a szobából találkoztunk a lakótársainkkal. Egy roma srác volt és a barátnője. A csaj fehér volt. A tulaj valószínűleg nem tudta elképzelni, hogy ők csak úgy simán együtt járjanak.

Itt lehet szavazni a Roma News produkciójára.