link Forrás

Ezeket az utca közepén táncra perdülő embereket látva te is szívesen késnél el a munkából

vidám
2015 szeptember 10., 09:40

Egy amerikai táncegyesület úgy döntött, egy reggelen táncba visznek néhány munkába igyekvő New York-it a gyalogátkelőhely kellős közepén. Azt hinnéd, minden ismeretlen, akit felkértek táncolni, kikerülte őket, de nem így történt. Akármilyen sietős is volt az útjuk, nem sajnálták az időt egy kis keringőzésre számukra ismeretlen járókelőkkel. Aki nem táncolt, az a táncosokat nézte, amíg a jelzőlámpa engedte, mert a produkció a forgalmat sem akadályozta. Ilyen vidám is lehet a reggel!

(via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.