Keith Richards szeretné, ha lányai majd felszívnák a hamvait

életmód
2015 szeptember 11., 06:10
comments 42

A Rolling Stones legendás gitárosa 2007-ben egy interjúban vallotta be, hogy ő is ezt tette az apjával. Egyfajta családi hagyományról lehet tehát szó. Akkor arról kérdezték, mi volt a legfurcsább dolog, amit valaha az orrával felszívott, ekkor vallotta be, hogy az apja volt az. Addigra már elhamvasztották a holttestét, és Richards szavai szerint apja le se szarta volna mindezt. Ráadásul minden jól ment, azóta is életben van.

Állítólag hirtelen ötletről volt csak szó, véletlenül szóródott ki a hamvakból egy kevés az asztalra, a rutinos drogfogyasztó Richards pedig azonnal kapcsolt. A hamvak maradékát amúgy egy tölgyfa köré szórta.

photo_camera Egy címlap 2007-ből.

Most pedig egy interjúban arról beszélt, hogy azt szeretné, ha lányai, a 30 éves Theodora és a 28 éves Alexandra megismételnék a rituálét. Még egy szívószálat is fog nekik adni ehhez, mondta el.

Richards persze nem véletlenül most kezd el botrányszagú dolgokat mesélni a sajtóban, szeptember 18-án fog megjelenni 23 év után az első szólólemeze, a Crosseyed Heart. Emellett a Stones is dolgozik tovább, Richards szavai szerint jövőre stúdióba vonulnak. (NME)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.