Kint van Susii új videója

Ki Mit Tube
2015 szeptember 14., 14:35
comments 9

Susii nagy kedvenc volt az elődöntőben. Volt valami váratlan abban a videójában, nagyon amatőr körülmények, a felvétel közben besétáló macska, szóval, hogy azok alapján lehetett volna igazán borzalmas is, és ehelyett meg kifejezetten, meglepően kellemes volt. A középdöntős videóval pont az a probléma, hogy itt már nincs meglepetés, az ember nagyjából tudja, hogy mire számítson, és azt is kapja.

Ettől még érdemes rá szavazni, Susii a suli és diákmunka mellett vette fel ezt a videót, de megdöbbenés élmény most nincs, vagy semmiképpen sem olyan erős, mint az elődöntőben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.