Lelőttek egy magyart Marseille-ben

bűnügy
2015 szeptember 14., 08:33
comments 105

Gépkocsiból kiszálló férfiak nyitottak tüzet vasárnap hajnalban egy marseille-i bár teraszán ülő társaságra. A támadásban egy 29 éves magyar, T. László életét vesztette.

photo_camera AFP PHOTO / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT

T. édesapja is a teraszon volt, az 51 éves férfi megsérült, kórházban ápolják.

A marseille-i rendőrség egyelőre nem tudja, hogy miért lőtték le T.-t, ahogy azt sem, hogy egyáltalán ő és társasága volt-e a támadás célpontja.

A marseille-i főügyész-helyettes, Andre Ribes szerint T. biztonsági őrként dolgozott a bárban, asztaltársasága szóváltásba keveredett egy, a bárban tartózkodó másik csoporttal, akik ezután tértek vissza Kalasnyikovokkal. (Via MTI, Magyar Nemzet, AFP via Daily Star)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.