Orbán fogadta Liechtenstein hercegét

POLITIKA
2015 szeptember 14., 17:22
comments 80
photo_camera Részlet Francisco Pradilla Ortiz festményéből (Fotó: Wikipedia)

A miniszterelnök este az Országházban fogadta II. János-Ádámot, Liechtenstein hercegét – közölte Havasi Bertalan, Orbán sajtófőnöke. II. János-Ádám Az állam a harmadik évezredben című könyvét kedden mutatják be az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetemen, majd „a magyar kultúra értékeinek külhoni megismertetésében szerzett érdemei elismeréseként” Pro Cultura Hungarica emlékplakettet vesz át Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkártól. (MTI)

photo_camera Fotó: Botár Gergely / Miniszterelnöki Sajtóiroda / MTI

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.