Nem tetszik az uniós könyvelőknek, ahogy a támogatásokat költjük

eu
2015 szeptember 15., 13:57

12 országban, köztük Magyarországon találtak hibákat az uniós közbeszerzések körül az Európai Számvevőszék emberei. Azt javasolják az Európai Bizottságnak, hogy állítson le bizonyos kifizetéseket az érintett országoknak, amíg nem alakítják át a pénzköltések rendszerét. A feketelistán rajtunk kívül Bulgária, Csehország, Görögország, Horvátország, Olaszország, Lettország, Málta, Lengyelország, Románia, Szlovénia és Szlovákia szerepel. (Portfolio)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.