Soha semmi nem lesz már olyan, mint ezelőtt: jön a dislike gomb a Facebookra

életmód
2015 szeptember 15., 20:03
comments 133

Azt hitted lájkolás az élet?

Hát, nem csak az!

Mark Zuckerberg, a Facebook reptilián vezetője jelentette be, hogy

már dolgoznak a "DISLIKE" gombon.

Azt mondta, hogy nem akarnak olyan fel-le szavazgatós rendszert, mint amilyen például a Redditen van, de lehetőséget szeretnének biztosítani, hogy az emberek a rossz híreknél is kifejezzék együttérzésüket, támogatósukat, és erre a "Like" nem alkalmas. Na de majd a Dislike. Vagy gondolom később majd csak egyszerűen "Disz"

Ebből egyébként én arra tippelnék, hogy egy poszt alatt az ember eldöntheti, hogy "Like" vagy "Dislike" gombot rak, de egyszerre a kettő nem lesz. De persze csak találgatok.

(BuzzFeed, TheVerge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.