Orbán kinevezte Rogánt a politikai kabinetfőnökének

POLITIKA
2015 szeptember 16., 13:43
comments 147

A fideszes politikus bejelentette, hogy el is vállalta a felkérést, és hogy új frakcióvezetőt keresnek a Fidesznek. A forrásaink szerint a legesélyesebb jelölt nem Gulyás Gergely, az eddigi frakcióvezető-helyettes, hanem Tuzson Bence, aki eddig a frakció szóvivője volt.

Rogán Antal a kormánypárti képviselőcsoport kétnapos velencei kihelyezett tanácskozása előtt jelentette be a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján, hogy október 1-től vállalta a tisztséget. Az új frakcióvezető személyéről Orbán Viktor előbb a Fidesz-frakció elnökségével „cserél eszmét” este, ezután teszi meg javaslatát – mondta Rogán.

A kinevezés bekavarhat Lázár János terveinek, tavasszal írtuk meg, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter nem kér Rogán kabinetfőnökségéből.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.