419 millió dollárral növeli a szíriai polgárháború károsultjainak nyújtott segélyt az Egyesült Államok

migráció
2015 szeptember 21., 21:11
comments 71

A USAID közleménye szerint így már több 4,5 milliárd dollárt használtak fel erre a programra, ami nagyrészt humanitárius segélyekből áll, amiket az országon belülre és a szomszédos menekülttáborokba juttatnak el. Az összeggel az UNHCR-t, az UNICEF-et és más segélyszervezeteket fognak támogatni. John Kerry külügyminiszter vasárnap jelentette be Berlinben, hogy jövőre 85 ezer, 2017-ben 100 ezer menekültet fogad be Amerika.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt