A férfibetegség létezik!!!

egészség
2015 szeptember 23., 09:40

Mindenki, aki élt már együtt férfival, ismeri az úgynevezett férfibetegséget.

Férfibetegség???

Ez egy nagyon súlyos formája a nőket, időseket és gyermekeket is sújtó mindenféle fertőzésnek. Ezeket a nők többsége lábon kihordja (ismeritek a mondást: a nő, aki állni tud, főzni is tud), hiszen a többésgnek a párja legfeljebb segít otthon, de úgysem látná el helyettük sem a gyerekeket és a háztartást. Rosszabb esetben, ha a párjuk ugyan meg is próbálja tehermentesíteni őket, mégiscsak megcsinálják, amit kell, mert nézni sem bírják, ahogy a párjuk csinálja, és állandóan kérdezget, hogy mi hol van, mintha nem otthon lenne. Ezzel egyrészt ugyanott vannak a lábon kihordott kórral is, meg azzal is, hogy a párjuknak esélye sincs megtanulni mi hol van, mit hogy kell(ene) csinálni.

Mi úgy látjuk sajnos nagyon igazak a reklámok, az anyukák rendszerint csak bekapnak valami port vagy bogyót, és rohannak tovább, csinálják, amit kell, nem érnek rá betegnek lenni. Ezzel szemben a férfiakat szinte kivétel nélkül leteríti ugyanezen vírusok mutációja, gyűjtőnevén a férfibetegség.

Sok férfinak többnapos ágynyugalom és egész napos sportcsatorna bámulás kell az orrfolyáshoz is, nemhogy a hőemelkedéshez, vagy lázhoz. Ilyenkor körbe kell rakni élelemmel, leveskét is illik főzni, ahogy anyósod szokta, betakargatni, és megpróbálni rávenni, hogy ugyan vegye be az orvosságot, ne makacskodjon már. (Ne feledjük, női betegség nincs, csak menstruáció, de azt meg a közvélekedés szerint sokan úgyis csak túlreagálják.)

Azt hiszitek a rosszindulat beszél belőlünk? Nem. Kiderült, hogy a férfiak TÉNYLEG rosszabbul vannak, ha betegek.

Tudományos tény!

Legalábbis egyes kutatások szerint a fertőző betegségeket a férfiak általában nehezebben gyűrik le, mint a nők. Vagy legalábbis a nőnemű patkányok.

A brit tudósok megfertőztek néhány egeret és patkányt mindenféle nem túl súlyos betegséget okozó vírussal és baktériummal, aztán megnézték, hogyan reagálnak erre a különböző egyedek. Azt találták, hogy a nőnemű rágcsálók több fehérvérsejtet termeltek, és a szervezetük erősebb immunválaszt adott a fertőzésekre, így ők nem csak kevésbé betegedtek meg, de gyorsabban le is győzték a különféle betegségeket.

Azon felfedezések sora tehát, melyekben az derül ki, hogy egyes kórok mondjuk gyakoribbak az egyik nemnél, vagy mások a tüneteik, és más kezelési módokat igényelhetnek újabb publikációval gyarapodott: a kísérleti patkányok a beteg férfiakkal vannak!

Tudósok - női rosszindulat: 1:0

Via

Kép

További nőkkel kapcsolatos híreket, érdekességeket találsz a feminfo facebook oldalán. Tetszik?

<br>

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.