Rejtett kamerás felvétellel zsaroltak egy idős férfit, aki egy 17 éves szexrabszolgával szexelt

bűnügy
2015 szeptember 23., 10:10
comments 170

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott zsarolás megalapozott gyanúja miatt Gy. Krisztián 38 éves, H. György 26 éves és H. Zsolt 30 éves keceli lakosok, és kerítés meg személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Andrea és párja, C.I. ellen.

A nem teljesen világos történetről a police.hu írt.

A nyomozás adatai alapján a három keceli lakos tavaly június 17. és 19. között többször kapcsolatba lépett egy idős férfival, hogy tőle pénzt követeljenek.

Majd – egyelőre ismeretlen módon – bejutottak egy keceli házba, és rejtett kamerákat helyeztek el a sértett hálószobájában, mivel tudták, hogy a férfi szexuális viszonyt folytat egy általa (állítólag) felnőttnek hitt 17 éves lánnyal, és a feltételezett elkövetők a szexről készült felvételek nyilvánosságra hozatalától 20 millió forint ellenében tekintettek volna el.

Az is kiderült, hogy az idős férfival szexuális viszonyt folytató lányt akarata ellenére – anyagi haszonszerzésből – a 23 éves K. Andrea és barátja, C. I. 27 éves román állampolgár kényszerítette. Ezért a fiatalkorút többször bántalmazták, és a felügyeletük nélkül nem engedték ki otthonukból.

A gyanúsítottak előzetesben vannak, most fog vádat emelni a Kiskőrösi Járási Ügyészségnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.