Harminchat kisfiút kényszerített szexre a csepeli tesitanár

bűnügy
2015 szeptember 25., 10:54
comments 164

Egy csepeli bentlakásos iskola testnevelő tanára

kilenc éven keresztül, összesen 36 kisfiút kényszerített szexre.

A Velvet úgy tudja, hogy B. Tamás 2005 októbere és 2009 áprilisa között a Kossuth Lajos Gyermekotthon és Általános Iskolában dolgozott felügyelőként. Már itt erőszakolt meg diákokat. Később átment dolgozni a csepeli Burattino Iskola és Gyermekotthon, ahol folytatta fajtalankodást. Az alapítványi iskola vezetőinek fogalma sem volt a tanár előéletéről, és arról sem, hogy folyamatban volt ellene egy büntetőeljárás.

A molesztálások 2014 februárjában láttak napvilágot, mikor két diák beköpte a tesitanárt, igaz, akkor még úgy tudták, hogy négy fiú volt az áldozata. Az ügyészség vádiratában, az elöző iskolában elkövetett fajtalankodásaival együtt összesen 36 kisfiúról tudni.

B. Tamás jelenleg előzetesben van, akár húsz évet is kaphat. (Velvet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.