Letelepedési kötvényt vásároltak a kopt keresztény családok?

migráció
2015 szeptember 25., 09:49
comments 92

Balog Zoltán emberminiszter még szeptember elején kottyantotta el egy párizsi konferencián, hogy 2013-ban és 2014-ben Magyarország 1000 kopt keresztény családot fogadott be. A családoknak viszont se híre, se hamva. A PM szerint ezek a családok letelepedési kötvényt vásároltak, úgy kerültek Magyarországra, ahonnan már távoztak is Nyugatra. A párt most kikéri az Államadósság Kezelő Központtól, hogy kik vásároltak ilyen kötvényt, és rákérdeznek Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalnál, hogy kik kaptak a lehetséges országokból letelepedési engedélyt. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.