Pozsgay Imre annyi mindent tett az összmagyarságért, hogy ahhoz már Schmitt Pál is csak gratulálni tudott neki

politika
2015 szeptember 26., 12:09
comments 245

Az Eztergomi Vármúzeum Lovagtermében a Kádár-korszak egykori kultuszminiszterének Jankovics Marcell, Magyar Művészeti Akadémia alelnöke és Bihari Antal, a díj alapítója átadta a Szent István-díjat

az összmagyarság érdekében végzett kiemelkedő jelentőségű tevékenységért.

photo_camera Schmitt Pál egykori köztársasági elnök és Pozsgay Imre egykori államminiszter gratulálnak egymásnak - Fotó: MTI/Kovács Attila

A díjhoz és persze az volt összmagyarság érdekében végzett kiemelkedő jelentőségű tevékenységéhez Schmitt Pál is gratulált az államminiszternek.

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.