Helyreigazítás

helyreigazítás
2015 szeptember 28., 08:13
comments 22

A 444.hu internetes portálon 2015. szeptember 05. napján 16 óra 43 perckor "Az M1-en nem volt hír másnap, hogy a szurkolóink autókat borogattak" címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy az M1 csatorna híradóiban nem volt szó a Népliget környékén történt eseményekről. Ezzel szemben a valóság az, hogy az M1 csatorna híradója 2015. szeptember 04. és 05. napjain élőben 13 (tizenhárom) alkalommal, míg felvételről 15 (tizenöt) alkalommal számolt be az eseményekről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.