Lemondott a szegedi egyetem kancellárja, aki meztelen nőket posztolt Facebookra, azzal a szöveggel, hogy végre normális bevándorlók

2015 szeptember 28., hétfő 11:28
443

A delmagyar.hu információi szerint szenátusi ülést tartanak ma délután a Szegedi Tudományegyetemen, mert bejelentette lemondását Devecz Miklós kancellár. Ő azért került a hírekbe az elmúlt napokban, mert megosztott egy posztot Facebookon, amin egy csónaknyi meztelen nő volt látható, rajta pedig lengyelül a felírat, hogy végre normális bevándorlók.

szeged

A profilja azóta eltűnt a Facebookról, Devecz mellett pedig közleményben kiállt múlt héten még az egyetem vezetése (Update: ez az információ eredetileg tévesen szerepelt a hivatkozott cikkben, ugyanis nem állt ki Devecz mellett az egyetem vezetése). Az egykori kancellár még az örök érvet is bedobta, amikor valaki hülyeséget követ el az interneten, és azt mondta, hogy profilját meghekkelték. Sőt, mint ahogy az Átlátszó Oktatás írja, Devecz még feljelentést is kilátásba helyezett.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt