Magyarországon is marihuánaerdőre bukkantak a rendőrök

bűnügy
2015 szeptember 28., 09:02
comments 73

Pár napja írtunk arról a hatalmas angliai fogásról, amikor London egyik városrészében valóságos kannabiszerdőt találtak meg a rendőrök. Most kicsiben, de hasonló zajlott Magyarországon is. A siófoki nyomozók csaptak le szeptember 27-én két tabi férfira, akik egy erdős területen, kerítéssel gondosan elzárva neveltek kannabisz tartalmú növényeket.

kannabisz

kannabisz02

Összesen 44 tő, körülbelül 160-180 centiméter magas, terebélyes kannabisz tartalmú növényt termesztettek. A siófoki nyomozók N. Norbertet és K. Gábort kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, akiket őrizetbe vettek és előterjesztés tettek előzetes letartóztatásuknak indítványozására.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.