Két nőt szexrabszolgaként tartottak Angliában magyar bűnözők, akik verték, és napi 1 vajas kenyéren tartották őket

bűnügy
2015 szeptember 28., 16:39
comments 900

A 19 éves Dárdai Dániel, a 22 éves ifjabb Dárdai Ferenc, a 42 éves apja, idősebb Dárdai Ferenc és a 42 éves Király Melánia egy 20 és egy 30 éves magyar nőt kényszerítettek prostitúcióra Északnyugat-Angliában, ahol rabszolgaként tartották, rendszeresen verték őket, és még azzal is fenyegetőztek, hogy megölik őket.

Naponta átlagosan 5 kuncsafttal kényszerítették a nőket szexre, és „ha csengett a telefon”, menniük kellett, ezért nem tudtak eleget aludni, így mindig fáradtak voltak. A bűnbanda mindkettejük után heti 1000 fontot keresett, amiből egy pennyt nem kaptak az áldozatok. A szerencsétlen nőknek még enni is alig adtak, gyakran csak egy vajas kenyeret kaptak egész nap, amitől az egyikük több mint 20 kilót fogyott.

Ifjabb Dárdai Ferenc többször fojtogatta is az egyik áldozatot, amiért „nem mosolygott eléggé a kliensének”, és a nő az egyik verés után el is ájult. A nőt takarítóként is dolgoztatták ingyen.

Az összes vádlott bűnösnek vallotta magát a boltoni bíróságon, ahol „barbároknak” nevezték őket. Dárdai Dániel 3, ifjabb Dárdai Ferenc 6, idősebb Dárdai Ferenc 4 és Király Melánia szintén 4 évet kapott. A nőt egyébként abban az ügyben is elítélték, hogy színlelt házasságra lépett egy pakisztáni férfival.

photo_camera Fotó: Greater Manchester Police

Az egyik áldozatnak van egy 1 éves gyereke is, akit szintén kiszabadított a manchesteri rendőrség a szervezettbűnözés-ellenes razziában. Mindkét áldozat angolul alig tudó magyar állampolgár, és a jobb élet reményében mentek az Egyesült Királyságba.

Az első áldozat egyébként már prostituáltként ment ki, és onnan küldött haza pénzt a 12 éves fiának, mígnem Dárdaiék csapdájába került. Innentől csak kétszer beszélhetett a fiával, ifjabb Dárdai Ferenc felügyelete mellett. A Facebook-jelszavát is elvették, és megváltoztatták.

Az Adult Work weboldalon hirdették a nőket, és óránként 60 fontért lehetett találkozni velük. Az áldozatoknak gyakran Dárdaiék házában kellett várniuk, amíg a család bedrogozott vagy elment a kaszinóba. Az egyikük képtelen volt hazajönni, a másikuktól pedig valaki elvette minden iratát.

Idősebb Dárdai Ferencnek és Király Melániának van egy 13, egy 15 és egy 17 éves fia is, ők is velük éltek, de már visszatoloncolták őket Magyarországra, ahol most a nagyszülőkkel élnek. (Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.