Bármelyik pillanatban elindulhat az új jobboldali hírportál, a Faktor

Média
2015 szeptember 29., 06:48
comments 81

Kedden Siófokon elkezdődik a kétnapos idei (összességében 17.!) Internet Hungary konferencia, ahol a magyar online média szereplői tartják meg szokásos évi összetartásukat.

Lesz 200 előadó, 1500 résztvevő, és külön szekció foglalkozik a digitális gazdaság fejlődési irányaival és gyakorlati megoldásaival. Csodálatos az idei buli mottója is: "a változás gyönyöre".

gyorgy_bence

Sztárvendégként fellép Karas Mónika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke plusz Deutsch Tamás, az internetről szóló nemzeti konzultáció előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos is.

Ennél érdekesebb, hogy a 444 korábbi hírei szerint itt mutatják be az egykori TV2-s program és hírigazgató, György Bence hírportálját, ami faktor.hu néven lett beharangozva. György a Kreatívnak nyilatkozott a projektről néhány hete, de tagadta azt az elég sűrűn hallott híresztelést, hogy Habony Árpád és/vagy Andy Vajna ösztönözné a munkáját.

30 fős szerkesztőséggel, több volt TV2-s kollégával készülnek, a főszerkesztő Gábor László lesz. 

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.