Egy szlovák rendőr 1300 eurót rabolt el egy menekülttől

migráció
2015 szeptember 29., 07:06

Rajka mellett a szlovák-magyar határon állítottak meg a rendőrök egy húsz fős csoportot, akik nem rendelkeztek érvényes iratokkal, ezért őrizetbe vették őket. Miután előzetes letartóztatásba kerültek, az egyik migráns azzal vádolta meg az őt elfogó egyik járőrt, hogy elvette 1300 euróját, ami az összes spórolt pénze volt. A szlovák belügyminisztériumi szóvivő, Andrea Dobiášová megerősítette a hírt és elmondta, hogy

"a belügyminisztérium hatalommal való visszaélés vádjában indított nyomozást."

Az egyik tévécsatorna megkereste a megvádolt rendőt, aki nem akart beszélni az ügyről, de annyit elmondott, hogy nem biztos, hogy minden úgy van, ahogy az elsőre látszik. (parameter.sk)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.