Istenem, bárcsak macskaalakúra sütött tükörtojást reggelizhettem volna!

Én viszonylag kedélyesen szoktam ébredni, már ha nem háromnegyed ötkor szólal meg a vekker, de vannak a családomban olyanok, akikhez a harmadik kávéjukig jobb, ha nem is szólok. Na, őket biztos jobb kedvre derítené, ha ébredés után, még csipás szemmel a tányérjukra nézve ez várná őket - már amennyiben nem undorodnának a lágy sárgájától, de ez most mellékes:

Igen. ez egy macskafej tükörtojásból.

Ha valami, hát ez tényleg hiányzott a világból! Szerencsére a megállíthatatlanul fejlődő kommunikációnak hála mára olyan csodálatos kezdeményezések is a rendelkezésünkre állnak, mint a Kickstarter, így a zseninek, aki végre hajlandó kitölteni ezt az űrt, elég volt csak két prototípust készítenie, hogy máris elkezdhesse gyűjteni az adományokat a megvalósításhoz, így remélhetőleg már csak hetek, legfeljebb hónapok kérdése, és minden háztartásban

cuki cicafej-tükörtojások várhatják a mogorván ébredőket!

Eddig már 1500-an rendeltek belőle, így a feltaláló Egg Addictionnek pillanatok alatt sikerült összegyűjteni a megcélzott 5000 dollár nyolcszorosát, és még 44 napig tart a kampányuk. Aki nem akar kimaradni a buliból, november 13-ig adhat 12-55 dollár közti összeget - a nagy adakozók ajándék törpemintákat is kapnak, mondjuk fürjtükörtojáskészítéshez. (Via The Daily Dot)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.