László Petra azt mondja, hogy tudtán és akartán kívül rúgta meg a menekült gyereket

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Nyilatkozott a Heti Válasznak László Petra, aki az N1TV operatőreként inzultált Röszkénél több migránst. Egy kislányt biztosan megrúgott, hogy a gyerekét a kezében cipelő férfit felrúgta-e vagy csak akarta, arról pedig nagy vita kezdődött.

A teljes interjú még nem érhető el, a beharangozó szerint azt mondta: "Fel kellett volna ismernem, hogy hullafáradtan nincs keresnivalóm a tűzvonalban. Közel mentem, és elégtem. Az viszont már nem az én bűnöm, hogy eszközként használtak Magyarország lerasszistázásához".

Szerinte akkora bűnt nem követett el. Sokan zaklatják, tart az állítólag a fejére kitűzött vérdíjtól, ezért nem is készülhetett róla új fotó.

"Bűnhődök, rettegek, de azért itt vagyok, válaszolok a kérdéseire, és még csak azt sem mondhatom, hogy ennél nincs rosszabb" - nyilatkozta, arra célozva, hogy az első gyerekét egynapos korában elveszítette, a másodikkal elvetélt. Két gyereket szült ezután, egész életében klasszikus családot akart,

"És erre, tudtomon és akaratomon kívül, megrúgtam egy gyermeket. Nagyon tud fájni"

tumblr_inline_nuda9mJTZm1qfo6zy_500

László Petra korábban - miután a világot bejáró felvételek miatt elbocsátották az N1TV-től -  írt már egy levelet a Magyar Nemzetnek. Ebben is célzott arra, hogy ő családanya, ezért is különösen sajnálja, hogy “a sors pont egy gyereket sodort az utamba”, ezt akkor észre sem vette. Már itt is azt bizonygatta, hogy nem egy szívtelen, gyerekeket rugdosó operatőr, őszintén sajnálja és megbánta a történteket, de nem szolgált rá az ellene folyó politikai boszorkányüldözésre és a halálos fenyegetésekre, amiket kapott.

Az esetről azt írta, hogy amikor az egyik migráns nekirontott, megijedt, írja, és elpattant benne valami. Nem látta a kamera miatt, hogy mi történik, és meg akarta védeni magát. Pánikban volt, sok száz emberrel nézett szembe, és rossz döntést hozott.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.