László Petra azt mondja, hogy tudtán és akartán kívül rúgta meg a menekült gyereket

2015 szeptember 30., szerda 11:24
620

Nyilatkozott a Heti Válasznak László Petra, aki az N1TV operatőreként inzultált Röszkénél több migránst. Egy kislányt biztosan megrúgott, hogy a gyerekét a kezében cipelő férfit felrúgta-e vagy csak akarta, arról pedig nagy vita kezdődött.

A teljes interjú még nem érhető el, a beharangozó szerint azt mondta: "Fel kellett volna ismernem, hogy hullafáradtan nincs keresnivalóm a tűzvonalban. Közel mentem, és elégtem. Az viszont már nem az én bűnöm, hogy eszközként használtak Magyarország lerasszistázásához".

Szerinte akkora bűnt nem követett el. Sokan zaklatják, tart az állítólag a fejére kitűzött vérdíjtól, ezért nem is készülhetett róla új fotó.

"Bűnhődök, rettegek, de azért itt vagyok, válaszolok a kérdéseire, és még csak azt sem mondhatom, hogy ennél nincs rosszabb" - nyilatkozta, arra célozva, hogy az első gyerekét egynapos korában elveszítette, a másodikkal elvetélt. Két gyereket szült ezután, egész életében klasszikus családot akart,

"És erre, tudtomon és akaratomon kívül, megrúgtam egy gyermeket. Nagyon tud fájni"

tumblr_inline_nuda9mJTZm1qfo6zy_500

László Petra korábban - miután a világot bejáró felvételek miatt elbocsátották az N1TV-től -  írt már egy levelet a Magyar Nemzetnek. Ebben is célzott arra, hogy ő családanya, ezért is különösen sajnálja, hogy “a sors pont egy gyereket sodort az utamba”, ezt akkor észre sem vette. Már itt is azt bizonygatta, hogy nem egy szívtelen, gyerekeket rugdosó operatőr, őszintén sajnálja és megbánta a történteket, de nem szolgált rá az ellene folyó politikai boszorkányüldözésre és a halálos fenyegetésekre, amiket kapott.

Az esetről azt írta, hogy amikor az egyik migráns nekirontott, megijedt, írja, és elpattant benne valami. Nem látta a kamera miatt, hogy mi történik, és meg akarta védeni magát. Pánikban volt, sok száz emberrel nézett szembe, és rossz döntést hozott.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt