40 lakásban kapcsolták le a gázt Lagzi Lajcsi lakóparkjában

Kedd este körülbelül 40 lakásban zárták el a gázt a Galambos 'Lakodalmas-Lagzi' Lajos érdekeltségébe tartozó tatai apartmankomplexumban, a Boglárka parkban - írja a Bors. Korábban csak annyi derült ki, hogy a parkban nagyüzemben lopták az áramot, azt viszont keddig csak sejteni lehetett, hogy a gázt is.

A Bors szerint a 60 lakásos park több mint felében zárta el a gázt a szolgáltató, ez pedig azt jelenti, hogy kisgyermekes családok maradtak gáz, fűtés és sokan meleg víz nélkül. A szolgáltató munkatársai kedden este le is szerelték a gázórákat.

Egy lakó így panaszkodott:

„Felháborító ez az egész, ami itt folyik, felfogni sem tudjuk ezt az egészet, csak kapkodjuk a fejünket és követjük az eseményeket. Kétségbe vagyunk esve, szerdán például mindenfelé előzetes tájékoztatás nélkül megszüntették a gázszolgáltatást a lakásunkban. A társasház tele van gyerekekkel, aggódunk értük, mert fogalmunk sincs, mi jöhet még!

Mi vagyunk bajban, pedig mi rendesen fizettük a megállapított összegeket. Most, hogy jön a hideg, hogyan fűtsünk?”

A lakók többsége, akiknél kikapcsolták a gázt, azt tervezi, hogy amint tud, kiköltözik a lakóparkból. A Bors szerint amúgy a szolgáltató csak a bérlakásokban zárta el a gázt, azokban viszont, amiket megvettek a parktól, egyelőre békén hagyták.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.