Megvan, ki áll a kecskeméti zsidós óriásplakát mögött

Média
2015 október 01., 13:36
comments 121

Valami szörnyűség történik Kecsekeméten, írtuk másfél órája:

DSC_0497

Azóta meglett a megoldás: a helyi Hírösvény úgy tudja, hogy az óriásplakátot egy helyi vállalkozó, Varga István helyezte ki, aki felháborodott azon, hogy a helyi önkormányzat még az előző évtizedben kisajátította a házát, és bár a Legfelsőbb Bíróság 2011-ben felfüggesztette a kisajátítási eljárást, az önkormányzat stikában mégis lebontotta.

Varga nem először folyamodik az óriásplakátos módszerhez, a Hírösvény szerint néhány éve a piaccsarnok mellett feszített ki egy molinót, amit az akkori polgármesterhez, Zombor Gáborhoz címzett, és az állt rajta, hogy

Zombor úr! Bűzlik a város a korrupciótól!

Varga egyelőre nem szólalt meg az ügyben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.