Pár kunáért szabadon engedik a volt horvát kormányfőt

külföld
2015 október 01., 13:37
comments 28

A legfelsőbb bíróság megszüntette Ivo Sanader volt horvát kormányfő ellen az első fokú eljárást a Fimi Media ügyben és 12,4 millió kuna (fél milliárd forint) óvadék ellenében szabadlábra helyezte - közölte a zágrábi megyei bíróság csütörtökön. A legfelsőbb bíróság három napig át tartó fellebbezési eljárás után hozta meg a döntését.

Ivo Sanadert azzal vádolták, hogy valós és fiktív megrendeléseken keresztül állami cégektől szerzett pénzt, amely nála vagy pártja feketekasszájában kötött ki. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.