Kéthavonta kinyírnak egy fél osztályt. Miért nem tiltják már be a lőfegyvereket Amerikában?

fegyver
2015 október 02., 16:51
comments 597

Így megy ez, 1001 + 1 egyszerű pontban:

  1. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  2. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  3. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  4. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  5. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  6. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  7. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  8. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  9. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  10. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  11. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  12. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  13. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  14. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  15. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  16. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  17. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  18. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  19. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  20. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  21. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  22. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  23. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  24. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  25. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  26. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  27. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  28. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  29. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  30. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  31. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  32. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  33. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  34. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  35. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  36. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  37. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  38. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  39. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  40. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  41. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  42. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  43. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  44. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  45. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  46. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  47. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  48. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  49. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  50. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  51. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  52. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  53. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  54. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  55. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  56. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  57. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  58. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  59. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  60. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  61. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  62. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  63. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  64. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  65. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  66. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  67. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  68. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  69. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  70. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  71. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  72. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  73. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  74. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  75. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  76. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  77. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  78. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  79. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  80. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  81. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  82. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  83. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  84. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  85. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  86. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  87. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  88. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  89. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  90. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  91. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  92. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  93. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  94. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  95. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  96. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  97. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  98. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  99. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  100. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  101. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  102. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  103. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  104. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  105. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  106. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  107. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  108. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  109. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  110. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  111. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  112. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  113. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  114. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  115. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  116. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  117. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  118. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  119. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  120. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  121. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  122. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  123. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  124. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  125. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  126. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  127. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  128. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  129. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  130. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  131. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  132. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  133. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  134. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  135. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  136. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  137. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  138. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  139. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  140. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  141. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  142. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  143. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  144. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  145. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  146. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  147. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  148. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  149. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  150. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  151. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  152. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  153. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  154. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  155. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  156. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  157. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  158. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  159. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  160. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  161. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  162. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  163. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  164. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  165. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  166. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  167. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  168. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  169. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  170. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  171. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  172. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  173. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  174. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  175. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  176. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  177. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  178. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  179. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  180. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  181. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  182. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  183. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  184. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  185. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  186. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  187. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  188. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  189. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  190. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  191. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  192. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  193. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  194. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  195. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  196. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  197. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  198. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  199. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  200. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  201. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  202. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  203. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  204. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  205. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  206. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  207. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  208. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  209. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  210. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  211. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  212. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  213. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  214. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  215. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  216. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  217. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  218. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  219. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  220. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  221. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  222. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  223. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  224. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  225. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  226. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  227. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  228. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  229. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  230. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  231. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  232. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  233. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  234. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  235. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  236. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  237. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  238. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  239. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  240. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  241. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  242. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  243. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  244. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  245. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  246. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  247. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  248. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  249. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  250. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  251. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  252. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  253. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  254. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  255. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  256. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  257. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  258. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  259. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  260. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  261. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  262. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  263. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  264. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  265. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  266. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  267. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  268. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  269. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  270. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  271. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  272. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  273. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  274. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  275. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  276. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  277. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  278. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  279. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  280. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  281. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  282. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  283. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  284. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  285. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  286. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  287. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  288. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  289. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  290. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  291. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  292. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  293. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  294. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  295. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  296. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  297. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  298. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  299. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  300. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  301. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  302. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  303. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  304. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  305. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  306. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  307. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  308. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  309. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  310. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  311. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  312. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  313. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  314. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  315. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  316. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  317. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  318. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  319. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  320. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  321. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  322. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  323. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  324. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  325. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  326. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  327. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  328. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  329. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  330. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  331. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  332. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  333. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  334. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  335. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  336. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  337. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  338. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  339. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  340. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  341. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  342. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  343. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  344. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  345. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  346. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  347. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  348. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  349. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  350. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  351. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  352. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  353. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  354. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  355. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  356. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  357. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  358. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  359. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  360. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  361. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  362. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  363. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  364. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  365. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  366. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  367. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  368. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  369. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  370. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  371. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  372. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  373. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  374. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  375. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  376. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  377. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  378. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  379. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  380. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  381. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  382. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  383. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  384. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  385. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  386. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  387. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  388. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  389. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  390. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  391. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  392. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  393. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  394. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  395. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  396. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  397. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  398. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  399. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  400. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  401. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  402. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  403. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  404. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  405. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  406. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  407. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  408. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  409. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  410. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  411. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  412. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  413. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  414. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  415. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  416. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  417. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  418. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  419. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  420. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  421. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  422. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  423. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  424. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  425. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  426. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  427. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  428. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  429. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  430. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  431. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  432. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  433. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  434. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  435. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  436. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  437. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  438. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  439. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  440. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  441. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  442. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  443. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  444. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  445. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  446. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  447. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  448. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  449. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  450. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  451. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  452. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  453. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  454. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  455. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  456. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  457. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  458. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  459. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  460. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  461. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  462. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  463. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  464. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  465. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  466. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  467. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  468. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  469. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  470. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  471. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  472. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  473. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  474. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  475. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  476. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  477. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  478. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  479. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  480. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  481. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  482. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  483. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  484. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  485. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  486. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  487. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  488. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  489. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  490. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  491. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  492. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  493. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  494. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  495. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  496. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  497. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  498. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  499. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  500. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  501. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  502. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  503. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  504. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  505. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  506. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  507. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  508. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  509. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  510. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  511. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  512. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  513. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  514. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  515. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  516. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  517. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  518. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  519. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  520. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  521. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  522. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  523. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  524. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  525. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  526. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  527. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  528. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  529. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  530. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  531. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  532. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  533. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  534. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  535. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  536. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  537. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  538. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  539. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  540. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  541. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  542. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  543. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  544. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  545. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  546. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  547. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  548. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  549. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  550. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  551. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  552. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  553. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  554. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  555. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  556. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  557. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  558. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  559. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  560. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  561. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  562. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  563. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  564. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  565. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  566. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  567. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  568. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  569. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  570. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  571. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  572. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  573. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  574. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  575. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  576. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  577. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  578. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  579. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  580. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  581. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  582. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  583. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  584. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  585. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  586. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  587. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  588. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  589. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  590. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  591. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  592. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  593. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  594. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  595. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  596. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  597. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  598. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  599. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  600. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  601. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  602. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  603. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  604. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  605. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  606. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  607. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  608. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  609. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  610. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  611. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  612. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  613. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  614. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  615. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  616. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  617. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  618. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  619. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  620. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  621. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  622. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  623. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  624. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  625. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  626. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  627. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  628. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  629. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  630. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  631. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  632. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  633. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  634. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  635. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  636. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  637. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  638. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  639. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  640. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  641. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  642. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  643. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  644. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  645. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  646. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  647. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  648. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  649. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  650. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  651. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  652. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  653. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  654. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  655. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  656. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  657. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  658. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  659. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  660. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  661. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  662. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  663. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  664. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  665. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  666. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  667. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  668. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  669. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  670. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  671. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  672. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  673. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  674. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  675. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  676. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  677. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  678. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  679. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  680. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  681. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  682. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  683. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  684. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  685. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  686. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  687. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  688. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  689. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  690. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  691. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  692. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  693. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  694. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  695. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  696. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  697. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  698. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  699. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  700. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  701. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  702. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  703. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  704. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  705. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  706. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  707. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  708. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  709. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  710. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  711. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  712. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  713. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  714. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  715. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  716. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  717. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  718. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  719. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  720. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  721. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  722. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  723. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  724. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  725. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  726. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  727. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  728. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  729. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  730. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  731. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  732. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  733. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  734. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  735. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  736. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  737. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  738. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  739. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  740. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  741. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  742. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  743. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  744. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  745. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  746. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  747. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  748. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  749. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  750. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  751. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  752. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  753. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  754. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  755. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  756. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  757. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  758. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  759. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  760. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  761. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  762. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  763. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  764. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  765. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  766. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  767. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  768. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  769. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  770. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  771. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  772. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  773. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  774. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  775. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  776. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  777. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  778. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  779. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  780. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  781. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  782. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  783. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  784. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  785. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  786. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  787. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  788. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  789. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  790. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  791. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  792. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  793. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  794. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  795. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  796. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  797. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  798. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  799. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  800. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  801. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  802. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  803. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  804. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  805. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  806. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  807. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  808. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  809. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  810. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  811. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  812. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  813. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  814. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  815. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  816. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  817. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  818. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  819. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  820. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  821. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  822. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  823. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  824. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  825. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  826. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  827. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  828. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  829. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  830. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  831. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  832. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  833. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  834. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  835. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  836. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  837. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  838. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  839. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  840. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  841. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  842. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  843. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  844. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  845. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  846. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  847. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  848. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  849. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  850. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  851. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  852. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  853. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  854. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  855. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  856. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  857. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  858. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  859. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  860. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  861. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  862. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  863. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  864. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  865. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  866. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  867. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  868. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  869. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  870. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  871. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  872. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  873. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  874. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  875. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  876. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  877. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  878. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  879. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  880. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  881. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  882. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  883. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  884. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  885. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  886. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  887. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  888. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  889. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  890. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  891. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  892. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  893. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  894. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  895. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  896. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  897. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  898. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  899. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  900. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  901. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  902. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  903. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  904. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  905. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  906. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  907. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  908. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  909. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  910. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  911. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  912. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  913. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  914. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  915. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  916. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  917. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  918. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  919. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  920. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  921. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  922. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  923. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  924. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  925. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  926. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  927. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  928. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  929. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  930. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  931. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  932. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  933. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  934. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  935. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  936. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  937. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  938. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  939. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  940. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  941. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  942. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  943. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  944. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  945. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  946. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  947. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  948. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  949. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  950. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  951. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  952. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  953. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  954. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  955. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  956. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  957. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  958. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  959. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  960. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  961. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  962. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  963. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  964. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  965. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  966. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  967. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  968. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  969. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  970. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  971. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  972. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  973. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  974. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  975. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  976. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  977. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  978. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  979. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  980. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  981. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  982. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  983. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  984. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  985. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  986. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  987. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  988. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
  989. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
  990. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
  991. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
  992. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
  993. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
  994. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
  995. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
  996. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
  997. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
  998. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
  999. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
  1000. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
  1001. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.

+ 1: Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.