Az indiai média arról ír, hogy emberáldozatként lefejeztek egy négyéves kisfiút

A hasonló, brutális gyilkosságokról érkező indiai beszámolókat mindig érdemes óvatosan kezelni, a hatalmas országban ugyanis elképesztő mennyiségű sajtótermék létezik, átláthatatlan hálózatot alkotva, de ezt a történetet több, megbízhatónak számító indiai forrás is megerősítette.

Ezek szerint egy 35 éves férfi rabolta el a négyéves gyermeket Andhra Pradesh államban, hogy utána lefejezze, emberáldozatot bemutatva így.

A férfit állítólag Tirumala Raonak hívják, és a hindu Kaáli istennőnek kínálta fel a gyermek életét, cserébe isteni erőket várt viszonzásul. Káli a halál és az újjászületés istene, nagyon fontos szereplője a hindu mitológiának.

V0045118 Kali trampling Shiva. Chromolithograph by R. Varma.

A férfit a gyermek holtteste mellett találták meg. A rendőrség szerint előbb megfojtotta a gyermeket, és csak utána vágta le a fejét.

A közeli falu lakói állítólag megpróbáltak bosszút állni a férfin: egy oszlophoz kötözték, és elkezdték felgyújtani, de a falu idősebb elöljárói megakadályozták a lincselést és értesítették a rendőrséget. Súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba. (Independent/Times of India)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.