Fidesz: valójában a DK folytat goebbelsi propagandát

képzavar
2015 október 03., 14:29

Szombat délután sem áll le a magyar politika nagycsoportjának közös foglalkozása, most Gulyás Gergely fideszes képviselő vágott vissza frappánsan a DK nyilatkozatára.

Korábban ugyanis a DK politikusa, Kerék-Bárczy Szabolcs mondta azt a Rogán Antal alá összeeszkábált Miniszterelnöki Kabinetirodáról, hogy az Európa második propagandaminisztériuma Joseph Goebbels, Adolf Hitler volt propagandaminiszterének tárcája után.

Gulyás szerint viszont Kerék-Bárczy téved, mert:

"Valójában a magyar közélet legszélsőségesebb, frakcióval sem rendelkező törpepártja, a Demokratikus Koalíció (DK) folytat goebbelsi propagandát már hosszabb ideje." 

Ennyike.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.