Maradjunk annyiban, hogy talán megveheted

verda
2015 október 04., 09:08

Hirdetőnk nem nagyképű, csak magabiztos. Nem arrogáns, csak tudja, mit akar. Lehet vele beszélni, csak tiszteletben kell tartani a szabályait. És szívesen ad tanácsokat is.

Moto morini 3 1/2 sport, eredeti állapotban, működik, kipróbálható, vizsgája is van. Felújítva soha sem volt. Jól megy. Van pár másik motorom, nem használom, ezért
adom el. Árképzésben, illetve az ár helyességében kérem keressen eladót a világhálón. Ott van ár is, kép is.

Az is szépen tisztába van rakva, hogy ha te lennél a vevő, milyen is légy

Épkézláb, a motort valóban akaró, értékével tisztában lévő vevőt várok. Kérem kíméljenek a következők: Notórius alkudozók, mindenféle okoskodók, mindenféle marhaságra cserélők, csak megnézem típusú emberek.

Az se baj, ha nem veszed meg

Nem remeg a kezem a pénzért, ha nem megy itthon, felteszem az Ebay-re. Van időm.

Restaurált Pannónia nem érdekli. Különben is, neki is van.

Nem érdekel cserébe restaurált motor, vagy autó sem. Pláne nem otthon restaurált Pannónia.(amúgy van egy nekem).

Megvan a véleménye a japán járművekről is

Valamint elvből undorodom a japán járműgyártás stílusától, ebből adódóan megvetek minden japán rizskályhát.

És akkor még néhány apró, jószándékú irányelv

Csak telefonra válaszolok, emilt úgyis csak hetente egyszer nézek, és ami nem ismerőstől jött-törlöm. VAN CSALÁDOM, tehát hívni CSAK REGGEL 8 UTÁN, ÉS ESTE 8 ELŐTT, leginkább 9, és 17 óra közt hívjanak. Aki ezt nem képes tiszteletben tartani, elküldöm hamar. Egyetlen indokot fogadok el ennek megszegésére, ha költözik Amerikába, és reggel indul, de addig még meg akarja venni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.