Napról napra hidegebb lesz

A napokban elég kellemes napsütés volt az ország nagy részében, és noha a következő napokban is lesz még hasonlóban részünk, napról napra egyre jobban lehűl az idő, és hétvégére már fagypont közelébe esik vissza a levegő hőmérséklete.

Screen Shot 2015-10-04 at 22.59.48

Hétfőn és kedden még nagy változásokra nem kell számítani: a legalacsonyabb hőmérséklet 9-14, a  legmagasabb 18-23 fok körül alakul majd. Kedd késődélután még csak a Dunántúlon kezd el felhősödni az idő, de szerdától már az ország nagyobbik felében beborul az ég.

A dél-nyugati megyékben ekkor már gyakran esni is fog. Csütörtökön is inkább felhős idő lesz, záporokkal, de nappal még 20 fok is lehet. Péntektől viszont már érezhetően hidegebb lesz: a minimumhőmérséklet 5-12, a maxmum 12-17 között alakul majd.

Nap még a hétvégén is lesz, de egyre csak hűl és hűl majd az idő, vasárnap a hidegebb pillanatokban 1 és 9 fok közé süllyedhet a hőmérséklet, és 15 foknál már nem lesz melegebb.

(www.met.hu)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.