Tanulságos történet arról, hogy mit ne csináljunk a lopott autóban talált okostelefonnal

Egyéb
2015 október 04., 13:11

A hét hülyéje vándorserlegét a Jaromir Jagr helyett saját magát lebuktató 18 éves modell után az a három, kanadai fiatal nyerte, aki

volt olyan hülye, hogy szelfizgessen a lopott autóban talált okostelefonnal.

Lopott kocsiban szelfizni eleve hülyeség, de lopott telefonnal szelfizni lopott kocsiban halmozottan az. Az ilyen okostelefonok általában azonnal feltöltik a képet a felhasználó felhőjébe. Így történt ez a winnipegi esetnél is. Így a kocsi és a telefon tulajdonosa, Lucille Lavoie azonnal értesíthette a rendőrséget, amint megkapta a képet.

photo_camera Fotó: Lucille Lavoie/Facebook

A rendőrök pedig a tökéletes bizonyítékkal a kezükben hat nappal később el is fogták a tolvajokat, két fiatal fiút és egy lányt. (Via CBC.ca)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.