Szelfizni akart, kilenc emelet magasból zuhant le

bulvár
2015 október 05., 04:59
comments 149

A tizenhét éves orosz fiú, Andrej R. egy újabb fura helyen készült szerlfit szeretett volna fényképezni, mikor a baleset történt, írja a Petapixel. Egy kilenc emelet magas épület tetején volt, valószínűleg elszakadt a kötél és azonnal lezuhant. A fiút kórházba vitték, de nem tudták megmenteni az életét. Barátai állítólag már korábban is figyelmeztették, hogy veszélyes, amit csinál, de nem hatotta meg különösebben az drewsssik néven instázó Andrejt, akinek utolsó képén az előkészített kötelek láthatóak:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.