Végre egy egészségügyi államtitkár, aki szerint a betegekkel, és nem az intézményekkel kéne törődni!

POLITIKA
2015 október 05., 04:29
comments 22

Nem a lakossági szükségleteket, hanem az intézményrendszer érdekeit tükrözi a mai magyar egészségügyi rendszer igénybevétele, mondta Ónódi-Szűcs Zoltán, az új leendő egészségügyi államtitkár, akit a még nyáron lemondott Zombor Gábor helyére neveznek ki. Konkrét lépésekre nem utalt, csak népegészségügyi és "változásokat generáló" programokra, és arra, hogy a nem hatékony, nem megfelelő üzemméretű egészségügyi ellátóegységeket fel kell számolni. (Magyar Idők)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.